Et fem brillar als mitjans de comunicació referents

✨ #EtFemBrillarAlsMitjans. Això és el que aconseguim amb una estratègia de comunicació empresarial: que els nostres clients tinguin un impacte positiu en els mitjans de comunicació referents.

✨Poden ser d’economia i empresa, de societat, culturals o del sector que sigui. Treballem en l’àmbit local, comarcal, català, estatal i, si cal, internacional.

✨ I, evidentment, també fem una cerca en mitjans específics del sector. Com és el cas de l’empresa NicePack que els hem fet sortir a la revista del Beauty Cluster, “Next in Beauty“.

✨ NicePack, dirigida per Joaquim Bernat, és l’única saboneria industrial de Catalunya. S’ha especialitzat en la fabricació de sabons sòlids i ara obren mercat amb el xampú i condicionador capil·lar sòlids, molt més sostenibles que els formats d’envasos líquids.

✨ És un tipus d’empresa -familiar i amb prop de 30 anys- amb la qual ens encanta treballar i acompanyar comunicativament. Hi ha molt de talent en les empreses industrials catalanes i creiem que cal donar-les a conèixer i potenciar-les. I la comunicació empresarial, de la mà d’una agència experta com la nostra, és una bona estratègia.

Desplaça cap amunt