Internet

ACTIVEM ELS TEUS PÚBLICS

Comunicar és convèncer i motivar.

Comunicar a través de les xarxes socials és un factor determinant que impulsa els projectes i les persones, les empreses i organitzacions a connectar amb els seus públics i a destacar en el seu entorn.

Definim i executem les estratègies digitals alineades amb la visió empresarial i ens encarreguem d’integrar totes les palanques que generen engagement i generació de seguidors.

T’oferim una estratègia digital de continguts. Dissenyem i desenvolupem la teva identitat de marca i gestionem professionalment el teu posicionament a Internet.

Community management

Construïm comunitats en línia significatives que connecten la teva empresa amb el públic. Mitjançant interaccions proactives, aportem autenticitat i construïm relacions duradores amb els teus seguidors.

Redacció i gesió de continguts

Creem narratives atractives i rellevants que comuniquen eficaçment el teu missatge. Des de blogs fins a actualitzacions de xarxes socials, mantenim la teva presència viva i dinàmica.

Newsletters informatius

Desenvolupem newsletters captivadores que mantenim els teus lectors informatius i enganxats. Amb continguts rellevants i dissenys atractius, cada enviament és una oportunitat per mantenir una connexió personal amb la teva audiència.

Actualització de blogs

Mantenim els teus blogs actualitzats amb continguts frescos i rellevants. A través d'una redacció experta, aportem valor i interès constant a la teva presència online.

Gestió de xarxes socials

Optimitzem la teva presència a les xarxes socials, creant continguts que reflecteixen la personalitat de la teva marca. Des de l'engagement fins a la monitorització, gestionem amb habilitat les teves plataformes socials.
Desplaça cap amunt