Descobreix el poder de la comunicació amb dECOmunicació

Anem molt més enllà d’un gabinet de comunicació empresarial tradicional. Som una central de serveis per millorar la comunicació global del teu negoci. Redactem i enviem notes de premsa sobre el teu projecte als mitjans de comunicació per aconseguir visibilitat, reputació i prestigi.

També recopilem en un press clipping  totes les aparicions; fem  convocatòria de mitjans perquè els periodistes assisteixin a l’esdeveniment que has organitzat  o creem una secció al teu web amb tot el que necessiten els periodistes per parlar de tu als mitjans tradicionals i els on-line.

Oferim serveis d’imatge publicitària, informativa i creativa per a catàlegs corporatius, webs, futlletons o packaging, així com fotografia professional i vídeos corporatius en alta definició. La i·lustració completa la nostra oferta. Amb el nostre segell d’identitat, l’Ecomarketing, donem valor a les accions ambientals o d’economia sostenible de la vostra empresa i ho comuniquem a la societat de la manera més creativa i professional. 

El temps és or. Així que si confieu en nosaltres, ens convertim en un més de la vostra empresa quan les circumstàncies ho requereixen, estalviant els costos d’estructura i el temps que caldria invertir en formar un nou recurs.

Comunicació estratègica que transforma

Com agència de comunicació corporativa, el nostre compromís és fer que la teva història brilli. Amb la nostra experiencia en comunicació estratègica, oferim solucions que transformen narratives en resultats tangibles. Descobreix com la teva veu pot fer una diferència significativa amb dECOmunicació.

Comunicació off line i on line

Vols que el teu negoci tingui una major projecció? Has de presentar un nou producte i no saps com fer-ho? Necessites organitzar una roda de premsa o un esdeveniment social i se’t fa costa amunt? Compta amb els nostres serveis.
Comunicació empresarial. Gabinet de premsa extern. Posicionament en els mitjans. Redacció de continguts. Campanyes de comunicació. iIauguracions i protocol
Saber-ne més

Internet

Vivim en un entorn digital on la comunicació es mou de manera veloç. Per això cal un equip professional perquè et gestioni les xarxes socials de la teva empresa o t’actualitzi el blog. Potser ja tens una web dissenyada, però et falten els continguts i no te’n surts. A dECOmunicació tenim la solució.
Community managment. Redacció i gestió continguts. Newsletters informatius. Actualització de blogs. Gestió de xarxes socials.
Saber-ne més

Disseny

Un disseny acurat, creatiu i efectiu és fonamental per donar a conèixer la teva empresa o per a decorar la botiga dels teus somnis. A dECOmunicació ens encarreguem de tot el procés: del disseny, la il·lustració,  la producció, el packaging, la recerca de la millor impremta i a preu més ajustat. 
Disseny i producció gràfics. Disseny de packaging. Catàlegs corporatius. Il·lustració
Saber-ne més

Audiovisual

Necessites un vídeo un catàleg corporatiu? O unes fotografies professionals per promocionar el negoci? El nostre equip de fotògrafs i càmeres s’adaptaran a les teves necessitats. 
Fotografia informativa i creativa. Imatge corporativa i tècnica. Videos corporatius
Saber-ne més

Ecomàrketing

Si necessites fer una acció d’impacte aquí ens tens. Si vols fer un regal exclusiu als teus clients, et redactem i il·lustrem un conte a mida. Si les teves paraules han d’arribar lluny, tenim un servei de traducció propi i uns speakers experimentats. Demana i t’ho solucionem. 
Redacció i il·lustració de contes. Redacció d'articles d'opinió a mida. Speakers i locutors experimentats. Servei de traducció: anglès, francès, portuguès i japonès- Divulgació del vehícle elèctric. Campanyes d'educació ambiental.
Saber-ne més

Amb dECOmunicació, la teva història no només es conta, sinó que es converteix en una poderosa eina de transformació. Descobreix com la comunicació pot fer la diferència per al teu negoci. Connecta amb nosaltres avui mateix i comença el viatge cap a una comunicació que impacta.

Desplaça cap amunt