El Forn Gotés-Tot Teca de Sabadell fa la seva particular Via Catalana de pans artesans

Publicat per | setembre 16, 2013 | Sin categoría | No hi ha comentaris
Via catalana del pa. Forn de Pa Gotés-Tot Teca

Des de dECOmunicació hem aconseguit que Ràdio Sabadell se’n faci ressó de la creativitat d’un dels nostres clients, el Forn Gotés-Tot Teca, ja que arran de la Diada de Catalunya, la fornera artesana Rosa Maria Gotés ha elaborat una Via Catalana amb set pans tradicionals de diferents zones dels Països Catalans.
Us deixem la notícia que han penjat a la web:
La Via Catalana de l’11 de Setembre passat ha obert les portes a noves oportunitats de negoci pel Forn de Gotés-Tot Teca, al carrer sant Pau, al Centre. La responsable d’aquest establiment, Rosa Maria Gotés, va decidir crear el dia de la Diada una Via Catalana a base de pa. Gotés va elaborar set tipus de pans representatius de diferents zones dels Països Catalans per, posteriorment, col·locar-los en un mapa a l’estil de l’exitosa cadena humana. Ara, i a petició de la seva clientela, s’ha decidit a comercialitzar els nous productes elaborats per a l’ocasió.

La baguette, el pa de crostons, el pa d’Osona, el pa de pagès, el pa de Valls, el llonguet o el pa socarrat -típic del País Valencià-, formen part de la Via Catalana elaborada per aquest forn sabadellenc. Rosa Maria Gotés, que regenta l’establiment juntament amb la seva germana Núria, admet que la bona acollida entre els clients l’ha portat a plantejar-se comercialitzar els diferents tipus de pans exposats especialment per l’11 de Setembre. “La veritat és que la clientela me’ls va demanant i m’estic plantejant fer-ne alguns. No per fer-los cada dia però si algun dia en concret”, ha afirmat. Gotés, que treballa amb un forn de llenya d’alzina i té el carnet de fornera artesana de la Generalitat, ha seguit el receptari tradicional per elaborar els nous pans, tot respectant els ingredients originals i els temps de cocció. La seva particular Via Catalana ha estat aquests dies exposada a l’aparador del forn en motiu de la Diada Nacional de Catalunya.

Deixa un comentari

El teu email no será publicat. Els camps marcats són obligatoreis