Qui som

 
dECOmunicació és una agència de comunicació corporativa especialitzada en l’economia sostenible i la comunicació ambiental. Som una microempresa sensible a la situació econòmica actual i que vol donar veu a les iniciatives de grans empreses, pimes, institucions, associacions, emprenedors i autònoms que persegueixen un planeta més equilibrat i just. Destaquem el valor social del client i el posicionem en els mitjans de comunicació tradicionals i digitals. La nostra missió és oferir un pla estratègic de comunicació a mida. T’escoltem amb atenció i ho comuniquem.

Som conscients que una bona comunicació, amb molta escolta i diàleg, serveix per facilitar les relacions interpersonals i laborals de les empreses. Per això parem l’orella amb atenció, escoltem les vostres necessitats i busquem una solució personalitzada. T’escoltem i ho expliquem.

En un moment de pressupostos ajustats, dECOmunicació ofereix els serveis d’un gabinet de comunicació extern, amb tots els avantatges que això suposa. Tots plegats estem cansats del bombardeig publicitari al que estem sotmesos. Sovint, l’actitud davant d’un anunci publicitari és molt diferent respecte la que adoptem davant una notícia, un reportatge, un article, una entrevista en un mitjà de comunicació que desperta el nostre interès informatiu. Per això el nostre objectiu és generar prou interès informatiu de la vostra empresa o institució per tal que apareguin publicats als espais informatius.

És un mètode més eficaç i més creïble perquè la informació és imparcial. I també més econòmic. Així doncs, dins de la nostra filosofia de defensar una economia sostenible, contractar els serveis de dECOmunicació com a gabinet de comunicació extern surt a compte.