Qui som

dECOmunicació és una agència de comunicació empresarial que vol potenciar la marca de grans empreses, pimes, emprenedors, comerços i institucions. En un moment de pressupostos ajustats, dECOmunicació ofereix els serveis d’un gabinet de comunicació extern, amb tots els avantatges que això suposa. Destaquem el valor social del client i el posicionem en els mitjans de comunicació tradicionals (premsa, ràdio, televisió) i digitals (xarxes socials). La nostra missió és oferir un pla estratègic de comunicació a mida i generar prou interès informatiu de la vostra empresa o institució per tal que apareguin publicats als espais informatius. #GeneremBonesNotícies. 

Som conscients que una bona comunicació, amb molta escolta i diàleg, serveix per facilitar les relacions interpersonals i laborals de les empreses. Per això parem l’orella amb atenció, escoltem les vostres necessitats i busquem una solució personalitzada. T’escoltem i ho expliquem.

Tots plegats estem cansats del bombardeig publicitari al que estem sotmesos. Sovint, l’actitud davant d’un anunci publicitari és molt diferent respecte la que adoptem davant una notícia, un reportatge, un article, una entrevista en un mitjà de comunicació que desperta el nostre interès informatiu.

És un mètode més eficaç i més creïble perquè la informació és imparcial. I també més econòmic. Així doncs, dins de la nostra filosofia de defensar una economia sostenible, contractar els serveis de dECOmunicació com a gabinet de comunicació extern surt a compte.