Paloma Arenós

Paloma Arenós

Co-directora

(Vila-real, 1972). Llicenciada en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i Diplomatura de Cultura de Pau per la mateixa universitat. Periodista amb més de 20 anys d’experiència tant en mitjans de comunicació (Mediterráneo de Castelló, El9Nou, Ràdio Sabadell, Cuina, La Vanguardia, Magazine, Criatures del diari Ara, Revista Chicote) com en gabinets de comunicació (Parc Agrari del Baix Llobregat, Ajuntament de Sabadell, Ecolúdic, Pallassos Perillassos). Autora del conte “El diari de la Marieta”, editat per l’Ajuntament de Sabadell. Premi Tasis-Torrent de la Diputació de Barcelona. Especialitzada en informació ambiental, criança, vida sana i gastronomia, així com perfils d’empresa i informació locals en els seus 14 anys de redactora a La Vanguardia. Experta en continguts per a pàgina web i blog i redactora de contes per encàrrec.

Marc Serrano

Marc Serrano

Periodista, locutor i speaker

(Sabadell, 1979) Periodista, locutor i speaker. Comunicador corporatiu amb formació universitària específica de grau, postgrau i màster. Amb una dècada d'experiència en banca, promoció cultural, medi ambient, tercer sector, institucions i pimes. Durant nou anys, responsable de comunicació de les Obres Socials de Caixa Sabadell i d'Unnim, i de comunicació externa (cap de premsa) de Caixa Sabadell (2006-2008). Speaker amb llarga presència en la presentació d’esdeveniments culturals, econòmics i socials. Coneixement directe i profund dels mitjans catalans i dels seus professionals a través del treball desenvolupat des del 1998 en una vintena d'ells; entre els quals, TV-3, la SER, 'El País' i l''Avui'. Des del 2006, periodista especialitzat en gastronomia; col·laboració actual a 'Cuina', 'Time Out', 'Descobrir' i 'Cupatges'. Conseller consultiu de Ràdio Sabadell.

Ester Castanyer

Ester Castanyer

Periodista, community manager i speaker

(Sant Cugat, 1979). Periodista, community manager i speaker. Llicenciada en Comunicació Audiovisual per la UAB, té un postgrau en Direcció de Comunicació de la UOC. La seva trajectòria professional ha estat vinculada gairebé sempre al món de la ràdio, treballant als departaments d’Informatius i programes de Ràdio Sant Cugat, Rac1 i Catalunya Ràdio, com a redactora i locutora. Els darrers anys també s’ha dedicat a la comunicació corporativa, com a assessora free-lance de la regidoria de Territori de l’Ajuntament de Sant Cugat i, posteriorment, a l’empresa ECOS, Espais de Comunicació Social. Actualment, es dedica a la comunicació 2.0, fent de community manager i de redactora de continguts web.

Anna D.D

Anna D.D

Dissenyadora gràfica

Anna D.D. (Sabadell, 1969). Dissenyadora gràfica amb més de 20 anys d’experiència. Títol de graduat en Arts aplicades amb l’especialitat de disseny gràfic a l’Escola Municipal Illa de Sabadell. Especialitzada en comunicació visual, identitat corporativa, publicitat, disseny editorial i gràfic, preimpressió i edició. Compulsora del disseny gràfic del butlletí municipal Sabadell A Prop de l’Ajuntament de Sabadell i de diferents campanyes publicitàries i de comunicació municipals.

Joaquim Pascual

Joaquim Pascual

Fotògraf

(Manresa, 1972). Fotògraf format a l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya. Especialitzat en reportatge, bodegó publicitari i arquitectura i interiorisme. Inicia la seva trajectòria professional el 1992, dins el setmanari l'Actualitat de Terrassa, per desprès continuar en altres mitjans de premsa escrita en l’àmbit local, comarcal i nacional. Més tard desenvolupa part de la seva trajectòria en altres disciplines fotogràfiques, com també està immers en projectes per a la divulgació i experimentació en el fenomen de l'estenop on col·labora i participa dins el món pedagògic i associatiu. En l’àmbit de la fotografia comercial o per encàrrec, dóna servei en diferents àmbits, tant per a editorials, fotografia de producte per a empresa, fundacions, estudis d’arquitectura i interiorisme, com també dins l'àmbit institucional i cultural, També gestiona i produeix continguts per diferents plataformes en diferents formats.

Dirk Nagel

Dirk Nagel

Càmera i editor

(Hilden, Alemania, 1972) Càmera i editor. Titulat en Imatge i So (especialitat fotografia), diplomat en operació i realització en vídeo i televisió. Des de 1996 comença l’especialitat com a operador de càmera professional i més endavant la de postproducció. Després de treballar com a operador de càmera per a Vallès Serveis de Televisió, S.L., treballa de càmera per a Televisión Española, Telecinco, TV3 i Mediapro, entre d’altres. L’any 2000 funda la productora Eticreport, sccl i, entre d’altres, fa el programa “L’Art de Viure” , emès per la a través de la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya (XTVL). Ha realitzat tasques audiovisuals per a diferents institucions, empreses i organitzacions com: Generalitat de Catalunya, Diputación de Barcelona, Hospital Sant Joan de Deu, UAB, Ajuntament de Barcelona, Universitat Internacional de Catalunya. L’any 2006 impulsa la productora NaturalReport i des de 2013 col·labora amb dECOmunicació.

Enric Arenós, Quique

Enric Arenós, Quique

Humorista gràfic

(Vila-real, 1941). Humorista gràfic i mestre de primària. Premi Nacional d’Humor Gràfic Mingote (Madrid, 2011). Autor de més de 26.000 acudits publicats en un centenar de capçaleres de l’Estat espanyol i de l’estranger, especialment d’Itàlia i Estats Units. Autor de vuit llibres d’humor. A més del Mingote, a Quique li han atorgat els guardons 20 de Febrer (Vila-real, 2008), Cadena Ser (Castelló, 2008), Socarrat Major (Vila-real, 2007), Onda Cero Cultura (Vila-real, 2004), Finalista Paleta Agromán (Madrid, 1979), Olimpíada Internacional del Humor (València, 1972) i Salón Nacional del Humor (Ciutadella, 1971). Actualment publica a una quinzena de capçaleres i és l’autor dels dibuixos d’aquesta web.